Skip to main content

Diensten

Wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een projectinrichter die luistert naar uw wensen en deze kan vertalen in een voorstel, passend binnen uw budget? Dan bent u bij BAJA Projectinrichting aan het juiste adres.

Van ontwerp, met behulp van een goede analyse van de werkplek; het vinden van een passend budget; de planning en controle; tot de complete inrichting en/of verbouwing.

Wij hebben service erg hoog in het vaandel staan. Dit vindt u terug in onze werkwijze en afhandeling. Naast de inrichting en/of verbouwing, zorgen wij ook voor de gebruikersinstructies,  het afstellen van de werkplekken conform de arbo richtlijnen, stoelinstructies en de montage richtlijnen voor de facilitaire dienst.

Zo garanderen wij u een ultieme werkplek!

Renovatie
 • U wilt een fris plafond? Wij vervangen de tegels indien de profielen er goed uitzien. Hetzelfde kunnen we doen met de platen die in de systeemwanden zitten.
 • Als u een andere inrichting wilt hebben kunnen wij bijna elke systeemwand verlengen of inkorten tot de goede maten.
 • Wij verwijderen oude vloerbedekking en plaatsen de nieuwe er desgewenst in.
 • Wij schilderen uw volledige kantoor
 • Wij verzorgen de nieuwe inrichting van uw kantoor met goede kantoormeubelen.
Bouwprojecten
 • Het compleet verbouwen van een casco ruimte naar een representatief kantoor.
 • Het plaatsten van systeemplafonds
 • Het plaatsten van systeemwanden
 • Wij werken samen met architecten en kleuradviseurs indien gewenst.
Kantoorinrichting
 • Wij werken samen met een partner die uw kantoor naar wens kan inrichten.
Turn key
 • Met uw wensen en onze expertise maken wij een plan en zorgen wij ervoor dat uw casco bedrijfspand gebruiksklaar wordt opgeleverd.
 • Van plafond, wand en vloer tot het schilderwerk en het kantoormeubilair, het wordt voor u geregeld.
 • Zo kunt u zonder zorgen uw intrek nemen en snel aan de slag.
Sloopwerkzaamheden
 • Het demonteren en afvoeren van de oude materialen.

Ontwerp

Als projectinrichter gaan wij niet uit van standaard oplossingen, maar kijken we naar uw persoonlijke situatie. Wat vindt u belangrijk? Waar voelen uw werknemers zich prettig bij? Dat zijn belangrijke uitgangspunten. U kunt bij ons terecht voor advies tot en met de daadwerkelijke levering.

Inrichting

U kunt bij ons terecht voor al uw kantoormeubilair, maar ook voor complete kantoorinrichting, waarbij we u alle zorg uit handen nemen. Denk daarbij ook aan vloerafwerking, raambekleding en de akoestiek op uw kantoor.

Door onze jarenlange ervaring hebben we alle kennis in huis als het gaat om ergonomie, arbo normen of werkplekbekabeling. Samen met een interieur architect maken we een volledig uitgewerkt ontwerp. In dit ontwerp brengen we uw wensen en eisen samen met onze oplossingen en producten.

Montage

BAJA Projectinrichting is in staat om snel en efficiënt te handelen met de juiste professionele gereedschappen. Maar niet alleen de technische vaardigheden staan bij ons hoog in het vaandel, maar ook de uitstraling en klantgerichtheid. Wanneer wij ter plaatse monteren nemen wij altijd het afval mee retour. Wij zijn VCA-gecertificeerd.

Aflevering

Of het nu een grote of kleine klus is, BAJA Projectinrichting is pas tevreden als u ook tevreden bent!

Tevreden klanten

Edwin en Marcel hebben voor mij het plafond in de showroom vervangen.

Ik ben zeer tevreden over de manier van waarop jullie de klus hebben aangepakt en uitgevoerd. De manier waarop jullie met klanten om gaan vind ik prettig. Afspraken nagekomen, goed advies gegeven en met de klant meedenken, helemaal toppie!!!